събота, 23 февруари 2013 г.



Желанието за уголемяване на пениса вълнува мъжете от стотици години. В днешни дни те стават все по-смели в преследването на тази цел, дори и с най-крайните методи за уголемяване на мъжеството. Мъжете от цял свят инвестират толкова много средства и време за увеличаване на размера, дори в крайни случаи лягат и под ножа.



Някои са готови на всичко за да добавят сантиметър към своя пенис – това може да е нормално за едни, и безумно за други.

Освен методите влияещи на потентността, смятани от доста мъже за крайни, като: имплантирането на пенис протези и хирургическата операция за удължаване на размера, чрез прерязване на сухожилие, съществуват и инжекции за удебеляване на пениса. Това е процедура, при която вместо да минете под ножа, се минавате през иглата.
пенис уголемяване
Инжекциите за удебеляване са крайни, но не по-крайни от всяка друга хирургическа операция. Процедурата се изразява в инжектиране на гел в тялото на пениса, за увеличаване на неговата обиколка. Тази процедура не може да увеличава дължината на пениса.

Резултатите могат да бъдат впечатляващи, но също така страничните ефекти от неправилното прилагане да са ужасяващи.

Ако бъде инжектирано прекалено голямо количество гел, съществува риск от спукване на кръвоносни съдове или увреждане на нерви, което ще направи вашият пенис неспособен да извършва нищо друго, освен да уринира.

  
 
Това е равностойно на години незадоволителен сексуален живот. Ще сте наясно, че пенисът ви е там, но не чувства нищо.

Съществуват и други възможни странични ефекти, като възпаление, обезцветяване, грануломи и други.

Гелът има вероятността да се премести от своята първоначална позиция, което значи че течността може да се премести в основата на пениса и това да го накара да изглежда старнно.



Единствено след консултация със специалист, ще сте напълно наясно за плюсовете и минусите от  инжекциите за уголемяване. Ако смятате за сега да не пробвате този метод, съществуват и други натурални решения, които могат да бъдат добра алтернатива.

Ето някои методи за уголемяване на пениса:


        
Вакуумни помпи

Теорията за това устройство е, че то създава вакуум и принуждава кръвта да изпълва пениса, стимулирайки растежа му. Създаването на вакуум, на което и да е място по тялото, може да причини скъсване на кръвоносните съдове. Продължителното използване на това устройство може да доведе до сурови, страшни деформации и загуба на чувствителност.

Упражнения срещу ЗАКАЧАНЕ НА ТЕЖЕСТИ

Упражненията водят до пенис, който е огромен и дебел. Тежестите могат да доведат до по-дълъг пенис, но не спомагат нито за дебелината, нито за мускулестия вид на пениса. Закачането на тежести не помага и за усилване на кръвния поток. Продължителното разтягане с много тежки тежести ще направи члена да изглежда по-дебел и по-здрав.


Хирургическа намеса

Дори с днешният напредък в медицинските технологии, тази процедура е все още един от най-опасните методи за уголемяване на члена. Според наше проучване, ние бяхме смаяни от нивото на провал. Неврологични и козметични ефекти на по-късен етап правят хирургическата намеса най-нежеланата опция като цяло.

В някои случаи, операцията води до намаляване размера на пениса. Ние считаме за необходимо да отбележим опасностите от операция на члена. Рисковете са прекалено високи. Би трябвало никога да не се стига до такова решение, освен в краини случаи. Една от процедурите за удебеляване на пениса е инжектиране на мазнина в пениса. Тялото по принцип абсорбира повечето мазнина, правейки процедурата неефективна. Рискът от инфекция винаги присъства по време на тези операции.


http://www.sexshop.bg/?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=mega%20penis&dispatch=products.search